:
:
Environ voor een gezonde, mooie huid voor het leven !: Amber huidverbetering geeft u gedegen advies.
Environ voor een gezonde, mooie huid voor het leven ! Amber huidverbetering geeft u gedegen advies.

ENVIRON®

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr.Des Fernandes was een van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren. De producten staan ook voor het behoud van een gezonde huid.

Door het gebruik van vitamine A in oplopende doseringen komt er een verandering op gang in de huid. Die wint weer aan veerkracht en elasticiteit doordat de vitamine A in de huid de vorming van collageen en elastine stimuleert. Uw huid wordt van binnenuit vernieuwd.  Er is een gunstig effect op de dikte van de huid. De hoornlaag wordt mooi dun en compact terwijl de onderlaag in volume toeneemt. Verder normaliseert het de talgklierfunctie. Met andere woorden een vette huid wordt minder vet en verstopt en een droge huid zal minder droog zijn. Niet alleen de talgproductie komt in evenwicht ook het vochtgehalte van de huid neemt toe.

Begeleiding bij de ENVIRON® producten is noodzakelijk, omdat slechts een goed en persoonlijk advies in combinatie met behandeling en een gedoseerde opbouw in de sterkte van de crème resultaat beloven.

Het is ook belangrijk om te weten dat in deze producten  geen geur-, kleur-  en conserveermiddelen zitten en ze niet op dieren zijn getest.

Werkwijze

De eerste behandeling heet de Discovery behandeling.  We gaan ontdekken wat voor u de juiste behandelingen en producten zijn. We maken een behandelplan en geven u advies voor de thuisverzorging. Uiteraard beginnen we met een intake en een gedegen huiddiagnose. Vervolgens spreken we alles samen door en kunt u bepalen of Environ en Amber huidverbetering voor u de oplossing zijn.

De behandeling is altijd op maat, dat wil zeggen het beste op dat moment voor uw huid, maar ook passend bij wat u financieel wilt besteden. Door deze werkwijze heeft Amber veel tevreden klanten die graag en regelmatig terugkomen voor het onderhouden van hun huid en de ontspanning die de behandeling geeft.

Een gezonde, mooie huid voor het leven.

Kijk voor uitgebreide informatie over ENVIRON® op de site www.thehappyskin.eu