:
:
:
:

Jane Iredale

Jane iredale cosmetics is technisch de meest geavanceerde minerale make-up ter wereld en geeft daarom aan het begrip make-up een nieuwe betekenis. U zult zelf zien hoe gaaf en zacht uw huid er uitziet met jane iredale cosmetics, U ervaart hoe zijdezacht de mineralen aanvoelen en hoe makkelijk zij zijn op te brengen. Minerale make-up zal uw leven eenvoudiger maken, omdat het een foundation, camouflage, poeder en zonbescherming in een is.

De zonnefilter beschermt tegen UVA en UVB. Belangrijk tegen huidveroudering en beschadiging. De producten bevatten geen chemische kleurmiddelen, conserveermiddelen en geurstoffen. Ook bevatten zij geen vulmiddelen zoals talk. Uiteraard is deze make-up niet op dieren getest.

Amber huidverbetering adviseert u graag bij de volledige en uitgebreide make-up lijn van jane iredale. Er is een ruime keuze aan concealers, foundations, BB cream, blushes, oogschaduw en lipstick. Alles in de prachtigste kleuren. We leveren daarbij ook veel handige hulpmiddelen zoals aangepaste penselen.

Maak een afspraak om de make-up van jane iredale te ervaren. Amber huidverbetering kijkt ook naar de juiste kleurkeuze voor u. We geven u dit kleuradvies cadeau als u overgaat tot aankoop van minimaal 3 producten. Het is gezellig en leerzaam om deze ervaring samen met een zus of vriendin te delen.

Kijk voor uitgebreide informatie over jane iredale  op de site www.helene-v.com.